Fashionteam.dk

 

Fashionteam.dk er en dansk webshop med base i Sønderjylland. Vi har til formål at kunne tilbyde et bredt udvalg af smarte tørklæder for enhver smag. I Fashionteam.dk finder du altid over 500 forskellige tørklæder alle i forskellige farver, former og mønstre. Fashionteam.dk er grundlagt i 2008.

Fashionteam.dk vil være din foretrukne leverandør af smarte tørklæder.

I Fashionteam.dk udvælger vi tørklæder fra vores faste leverandører i Indien. Tørklæderne er nøje udvalgt ud fra en god kvalitet til en rimelig pris. Vi forhandler tørklæder som du ikke kan finde i andre webshops eller fysiske butikker.

Webscarf-tørklæder er de eneste mærketørklæder du kan finde i vores webshop. Tørklæder fra Webscarf kan kun købes her på Fashionteam.dk.

De fleste af vores tørklæder er lavet af bomuld, viskose og polyester. Tørklæder af uld og silke kan du selvfølge også finde i Fashionteam.dk. Størrelserne på tørklæder varierer lige fra små kvadratiske tørklæder til store sjal. Både smalle og brede, aflange tørklæder til bløde tube-tørklæder findes i vores sortiment. Tørklæder til mænd finder du i vores herreafdeling Fashionteam.dk/men.

Vi er altid på udkig efter nye, smarte tørklæder og får løbende leveret tørklæder der passer ind til årstidens farver og trend.

Som supplement til vores smarte tørklæder har vi et udvalg af smykker, bælter og tasker.

Når du bestiller hos os, sørger vi for at informere dig løbende om din ordre. Og selvom du får en automatisk genereret mail, så står der mennesker bag, som sætter en ære i at gøre dit indkøb hos os til en positiv oplevelse.

Vores salgs- og leveringsbetingelser kan du læse her. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at sende os en mail

Velkommen hos Fashionteam.dk!

Lars WollsenKarsten GillMorten Wollsen

Lars Wollsen
indehaver

Karsten Gill
webmaster

Morten Wollsen
konsulent