Tørklæder i blæst, sol og gråvejr

Den danske sommer som vi kender bedst.

I søgen på at finde de rigtige tørklæder til forår og sommer 2017 er vi blevet inspireret af hvad der vises og bliver skrevet om i modeverdenen.

I et kendt modeblad for damer fandt vi disse tekster:

Væk med pastellerne, og ind med de mættede farver – det er overskriften næste sommer. Nu er det ikke længere kun de douce toner, vi skal gå efter til sommergarderoben, nu skal der rent faktisk knald på farverne. Det er dejligt at se, at designerne er blevet lidt mere vovede og er brudt ud af komfortzonen, hvor de mere sikre farvevalg har været i fokus. Både enkelte strejf af en farve er repræsenteret, og også decideret helfarvede elementer.

Lyserød versus rød

Der blev præsenteret masser af lyserøde og røde toner på catwalken denne modeuge – og også i selskab med hinanden. En rigtig fin farvekombination, som der forventes sig meget mere af, når sommeren melder sig. Det kan måske virke lidt vovet, men det fungerer faktisk, og med lidt mod så tror vi på det. Heldigvis kan det gøres mere dæmpet end det, vi netop har set under modeugen, klik her og se vores nyheder i tørklæder.
nadja_4

nadja_10

Et strejf af gul

De gule toner så vi masser fortolkninger af, men mest som splash i kombination med andre, mere dæmpede toner. Farveskalaen strakte sig lige fra den pastelagtige gule til den mere karryfarvede. En dejlig forfriskning, når vi taler nye sommerfarver. Det gule strejf kom både i form af det enkle og lidt fra herregarderoben, men også mere romantiske og feminine styles så dagens lys.
nadja_11

Blåtoner

Designerne var mere end glade for diverse blåtoner, da de præsenterede os for deres sommerkollektioner – og det var lige fra den helt lyseblå, koboltblå til den meget mørke navy. Særligt den douce blåtone i midten af skalaen var stærkt repræsenteret, og den kom i alverdens silhuetter, hvor både det maskuline, romantiske og stilrene snit spillede ind.
nadja_15

Sommerhvid

Den hvide farve er altid en sikker vinder, når sommeren melder sig, og 2017 er ingen undtagelse. Silhuetten blev præsenteret mere skarp, men også lidt oversized i nogle tilfælde, og det modsatte i andre. Også de maskuline elementer var repræsenteret, hvor særligt slids i buksebenene var en af de helt store tendenser blandt designerne, og så var der de mere feminine elementer, som en stærk pendant hertil. Alt i alt må vi konstatere, at hvid holder, og at der endnu en gang kommer masser af fine fortolkninger i 2017.
nadja_14
Vi synes at vores nye tørklæder som vi har valgt til forår og sommer rammer plet og passer til alt slags vejr. Det er lette sommertørklæder i fine sarte farver til en lun sommerdag. Der er tørklæder i ren bomuld i klare farver som passer til alt slags vejr. I denne sæson har vi også fine kvadratiske tørklæder med fine tynde frynser.
Natalia får det bedste frem af tørklæderne på en lidt kølig forårsdag.
Udgivet i Tørklæder

Tørklæder til efterår og vinter

Hvordan bliver moden til efteråret?

Dette spørgsmål er der sikkert mange der har tænkt på ønsker svar på!

Vi har kigget i damebladene, og her kan manblandt andet Femina skriver: “Nu skal der endelig til at være masser af farver i garderoben, når vi rammer efteråret. Og selv om vi ikke kan se os fri af de grå og sorte nuancer, så kommer der masser af juvelfarver som bordeauxrød, grøn og petroleumsblå. Også armygrøn, kastanjebrun og en snert af lyserød bliver en del af farvepaletten næste sæson. Mønster og print kommer der masser af næste sæson, og egentlig er der ikke en rød tråd i det, for der er både prints med store og små blomster, paisley-mønster, grafiske prints og illustrative prints. Og så byder moden på masser af farver – og særligt de brændte nuancer. Striber er en sikker vinder i sommergarderoben, men nu ser det ud til, at vi også skal bruge dem endnu mere i efterårsgarderoben. Både de smalle sømandsstriber, men også de bredere striber er repræsenteret, ligesom de både kan gå på langs og på tværs. Igen er der masser af farver tænkt ind også på striberne.”

Så alt er tilladt til efteråret.

Her viser vi en forsmag på hvad der kommer i webshoppen til efteråret. Fotografen og fotomodellen er bestilt.

efteraar_4

Dette er nogle af de tørklæder kan du se i webshoppen inden længe. Imens du venter på de nye tørklæder kan du tage et kig på andre smarte tørklæder her

 

Udgivet i Tørklæder

Lette tørklæder til den danske sommer.

Den danske sommer byder på sol, regn, gråvejr og blæst. Vi synes vores nye tørklæder tager sig godt i uanset hvordan vejret bliver her til sommer.

Vi tog til stranden og fik taget nogle gode billeder hvor tørklæderne bliver vist på flotteste vis i blæsten. Dette tørklæde, som er af viskose og i flotte klare farver, er let og behageligt at have på. Klik her for at komme til tørklædet i webshoppen.

20160515_12

Et andet tørklæde, som er en af vores nye tørklæder, er allerede godt efterspurgt i vores webshop. Dejligt blødt og let. Halvt silke og halvt viskose. Det fine mønster og de sarte farver passer sikkert til de fleste sommeroutfits. Bemærk de ultratynde frynser. Klik her for at komme til tørklædet i webshoppen.

20160515_04

I Fashionteam.dk håber vi på at den danske sommer byder på mange varme sommerdage.

Er du ikke til silke eller viskose har vi fået genleveret vores seneste tørklæder i ren bomuld. Farverne er klart blåt og rødt samt sarte farver som orange og lyserød.

Vi gør meget ud af at finde de rigtige tørklæder til den rigtige pris. Tørklæderne bliver produceret i Indien. I samarbejde med Webscarf har vi oparbejdet et samarbejde med en indisk producent, som lytter til vores ønsker og løbende orienterer os om de nyeste mønstre.

Alle tørklæder er af mærket Webscarf. Webscarf-tørklæder sælges i Danmark kun her hos Fashionteam.dk.

 

Udgivet i Tørklæder

Nye tørklæder – endelig

Nye tørklæder – endelig

I vores sidste indlæg omtalte og viste vi nogle billeder af vore nye tørklæder, men de var i produktion. Med lidt forsinkelse er tørklæderne endelig i hus. Tørklæderne lever helt op til vores forventninger.

Sidst i januar måned skrev vi på vores facebookside, at vi bad om Jeres meninger om nogle af de nye tørklæder. Jeres tilbagemeldinger har helt klart haft indflydelse på vores valg af nye tørklæder til shoppen. Her er tørklæderne så, og der er lidt flere at vælge imellem.

For første gang har vi et tørklæde som er lavet af ren silke – tyndt og blødt i vores webshop. Klik her for at vide mere om tørklædet.

4384a

Er du ikke til så klare farver her til sommer, er vi sikker på at et af de andre nye tørklæder vil falde i din smag. Det er tørklæder som er lavet af 50 % silke og 50 % viskose i off-white med forskellige mønstre og farvespil.

4380a 4379 4382a

Tynde og bløde tørklæder, som du kan bruge til dit sommertøj. Klik her for at se mere.

Tørklæder bruges ikke kun til at holde halsen varmt, men også til at pifte dit outfit op. På kolde sommeraftener er tørklæder næsten uundværlig.

Flere af vores tørklæder fra sidste forår har vi fået leveret igen, og du får dem selvfølgelig til samme pris. Vi lytter meget til vores kunder – har du et ønske til et tørklæde, vil vi selvfølgelig prøve at opfylde dit ønske.

Udgivet i Tørklæder

Smarte tørklæder på vej til Fashionteam.dk

Produktionen af nye, smarte tørklæder til Fashionteam.dk er igang

Imens vi spændt venter på vores nye tørklæder til foråret har vi bedt vores leverandør fotografere tørklæderne under produktionen. Billederne er taget i produktionen i Indien. Vi forventer os meget af vores nye leverandør. Smart design og farver som kendetegner de nyeste trends.

img1

Tørklæderne bliver lavet af bomuld, og med næste levering kommer der et tørklæde i silke. Det er både friske klare farver og lyse tørklæder i sommerfarver. De nye tørklæder har et bredt udvalg mønstre. Der er helt sikkert mindst et der passer til din forårsgarderobe.

Sidst i januar måned bragte vi et opslag på vores facebookside, hvor vi bad om Jeres meninger om nogle af de nye tørklæder. Jeres tilbagemeldinger har helt klart haft indflydelse på vores valg af nye tørklæder til shoppen.

Vi forventer at have de nye tørklæder klar i shoppen i begyndelsen af april. Indtil de nye tørklæder er klar i shoppen kan I klikke her for at se de tørklæder der allerede kan købes i shoppen.

Flere af vores tørklæderne fra sidste forår har vi fået leveret igen, og selvfølgelig til samme pris. Vi lytter meget til vores kunder – har du et ønske til et tørklæde vil vi selvfølgelig prøve at opfylde dit ønske.

Udgivet i Tørklæder

Valentinsdag i Fashionteam.dk

Valentinsdag i Fashionteam.dk

Den 14. februar er Valentinsdag. Men hvorfor fejrer vi egentlig Valentinsdag?

Valentinsdag er i moderne tid blevet sat i forbindelse med den gamle romerske højtid Lupercalia, men ikke alle forskere er dog enige i dette. Festivalen Lupercalia blev afholdt den 15. februar til ære for en af de romerske guder, Lupercus, og en række ritualer, som skulle sikre frugtbarhed, var et vigtigt element i festen.

Helligdagen blev indført af pave Gelasius I i 496 og blev opkaldt efter den romerske præst Valentin. Hvem han var er stadig usikkert. Legenden fortæller, at da kejser Claudius II beordrede romerske soldater til ikke at gifte eller forlove sig, trodsede Valentin dette dekret og fortsatte med at vie unge soldater. Han blev som følge heraf arresteret, sat i fangenskab og senere henrettet ved halshugning den 14. februar. Den romerske-katolske kirke udnævnte ham efter hans død til helgen som Sankt Valentin.

Afholdelse af Valentinsdag i Danmark er en forholdsvis ny tradition.

rose_ur2

 

I Fashionteam.dk fejrer vi også Valentinsdag. Vi har udvalgt nogle smykker og ure som vi er sikker på alle piger vil blive glade for.

 

rose_haslkaede2

Udgivet i Smykker

Nye halskæder i Fashionteam.dk

Nye enkle halskæder i Fashionteam.dk til forår og sommer.

De første halskæder til forår og sommer er allerede i vores webshop. Camilla viser et eksempel her. Det er sarte enkle halskæder som passer til det meste outfit.

camilla_2

Vi har været på udkik i modebladene og igen er faldet over et indlæg i modebladet Feminia.

Feminia skriver: “Et genialt tip til at forny garderoben er at investere i nye accessories som for eksempel smykker. De kan skabe et helt nyt look uden at du behøver at købe nyt tøj. Især halskæder bliver ret dominerende her til foråret.

Sidste år var modebilledet præget af store, prangende statementsmykker, men dem kan du godt lade ligge i dit smykkeskrin. I stedet skal du finde de lange halskæder frem med enkle vedhæng, som er mindre prangende.”

Hos Fashionteam.dk finder du både de lange halskæder og de enkle vedhæng – så er det op til dig at vælge. Start her.

 

 

Udgivet i Smykker

Jul i Fashionteam.dk

I Fashionteam.dk er julen begyndt

Fashionteam.dk er helt sikkert et besøg værd, når julegaven skal findes til den du har kær, eller måske bare til en god ven. Vi har nedsat prisen på udvalgte takser, halskæder og armbånd – det som mange piger ønsker sig til jul.

Et sikkert hit under juletræet er disse populære tasker – prisen er nedsat med 25% resten af 2015. Den første er en smart taske med lang skulderrem. Tasken på det andet billede er en lidt mere eksklusiv taske. Klik på billederne for at se mere om taskerne.

3023 3024a

Skal julegaven være noget mere feminint, er vores bud på en god julegave disse halskæder eller armbånd. Den første halskæde har vi tidligere haft med i et indlæg her på bloggen – fra i sommer da vi var på stranden for at tage billeder. Hvem vil ikke blive glad for disse halskæder til jul. Halskæden på det andet billede er vores mest solgte. Halskæderne er også nedsat med 25%. Klik på billederne for at se mere.

2031c 2041

Måske skal det også være vores populære armbånd, som skal ligge under juletræet. Det sorte armbånd har vi allerede fået genleveret 3 gange. Begge armbånd kan købes med 25% rabat i hele december måned. Klik på billederne for ar se mere.

2110a 2120b

Køber du dine julegaver på Fashionteam.dk og gerne vil have dem pakket ind i julepapir, kan du blot sende os en mail eller skrive en besked fra vores facebookside facebook.com/Fashionteam.dk

Herfra skal lyde et ønske om en god jul fra alle os her på Fashionteam.dk.

 

Udgivet i Fashionteam.dk

Black Friday på Fashionteam.dk

Black Friday på Fashionteam.dk
Black Friday: Hvad er det?

Konceptet stammer oprindeligt fra USA, hvor der er tradition for, at dagen efter Thanksgiving bliver brug til at købe julegaver til voldsomt nedsatte priser. Thanksgiving falder altid på den fjerde torsdag i november, og dagen efter sluttes kalkungildet så af med at shoppe amok i tøj, gadgets, legetøj, møbler og meget mere til vildt nedsatte priser. Det er jo oplagt at shoppe julegaver med rabat lige inden december.

‘Sorte fredag’
Dagen hedder Black Friday, fordi der typisk bliver sort af mennesker i butikkerne, og dagen er USA’s største shoppedag. Men det stopper ikke her. Mandagen efter bliver nemlig kaldt Cyber Monday, fordi mange webshops de seneste år har sat deres varer på udsalg den dag. Efterhånden har de fleste webshops dog taget Black Friday til sig, så de vilde rabatter allerede fås både fysisk og online om fredagen.

Nu også i Danmark
Black Friday er stadig et forholdsvist nyt koncept i Danmark. Det er kun et par år siden, de første netbutikker begyndte at sætte priserne ned samtidig med, at de amerikanske butikker afholdt Black Friday. Sidste år fik konceptet dog godt fat i de danske webshops også, og i år er rigtig mange med på bølgen og sætter deres varer markant ned enten kun om fredagen, i dagene omkring Black Friday eller hele weekenden.

 

Fashionteam.dk

Her hos Fashionteam.dk holder er det første gang vi holder Black Friday. Du kan købe vores populære tørklæder til vinter med 25% rabat. Klik her for at kigge nærmere.

 

Udgivet i Tørklæder

Butterfly med stil fra Fashionteam.dk

Nye stilfulde butterflies fra Fashionteam.dk

Vi har hos Fashionteam.dk kigget tilbage i arkiverne for finde ud af hvor butterly’en egentlig kommer fra, og hvorfor  butterflies er så populær.

Butterflyen stammer helt tilbage fra 1600-tallet. Her blev den ekstravagante butterfly indført, da modestrømme fra Spaniens hof medførte pibekravens indvinding hos de danske adelige. Pibekraven udviklede sig siden til møllestenskraven, som vi i dag ser hængende om halsen på de kristne præster. Ny mode tillod midlertidigt kniplingskraven, som nu lå fladt ned over skulderen, ligesom vi kender det fra blazeren i dag. Den nu blottede halsregion gjorde det muligt for ny mode at trænge ind omkring halsen.

Dette medførte, at man i 1660 begyndte at bære et silkebånd bundet omkring halsen, som blev pyntet med sløjfer i alverdens farver. Dette var således fundamentet for den moderne butterfly, som vi kender den i dag.

I dag har butterflyen taget verden med storm, og især de unge har taget butterflyen til sig, hvor den såvel til fester som til hverdag bruges hyppigt, hvorimod den ældre generation stadig fastholder i slipset som deres yndlings-accessory. Men hvem siger, at forandring ikke fryder?

butterfly_burberry

I dag bliver butterflyen dog mere og mere populær og den ses oftere end slipset gør. Flere og flere er nemlig begyndt at tye til butterflyen i stedet for at bruge slipset. Butterflyen findes i alle regnbuens farver, og mange vælger derfor nogle gange at pifte deres hverdags-skjorte op med en lille bowtie for oven – og kan på den måde forvandle en simpel, måske halvkedelig skjorte til super tjekket af slagsen. Det er derfor ikke sjældent at se, at et almindeligt hverdagslook bestående af jeans, støvler, skjorte og cardigan, kompletteres med en matchende butterfly. Egentlig burde man tro, at dette giver en stor stilforvirring, men slutresultatet taler for sig, og hvis blot man får kombineret de rigtige farver, kan det fuldføre ethvert sæt tøj.

Klik her for at se de nye butterflies fra Fashionteam.dk.

 

Udgivet i Ikke kategoriseret