Black Friday på Fashionteam.dk

Black Friday på Fashionteam.dk
Black Friday: Hvad er det?

Konceptet stammer oprindeligt fra USA, hvor der er tradition for, at dagen efter Thanksgiving bliver brug til at købe julegaver til voldsomt nedsatte priser. Thanksgiving falder altid på den fjerde torsdag i november, og dagen efter sluttes kalkungildet så af med at shoppe amok i tøj, gadgets, legetøj, møbler og meget mere til vildt nedsatte priser. Det er jo oplagt at shoppe julegaver med rabat lige inden december.

‘Sorte fredag’
Dagen hedder Black Friday, fordi der typisk bliver sort af mennesker i butikkerne, og dagen er USA’s største shoppedag. Men det stopper ikke her. Mandagen efter bliver nemlig kaldt Cyber Monday, fordi mange webshops de seneste år har sat deres varer på udsalg den dag. Efterhånden har de fleste webshops dog taget Black Friday til sig, så de vilde rabatter allerede fås både fysisk og online om fredagen.

Nu også i Danmark
Black Friday er stadig et forholdsvist nyt koncept i Danmark. Det er kun et par år siden, de første netbutikker begyndte at sætte priserne ned samtidig med, at de amerikanske butikker afholdt Black Friday. Sidste år fik konceptet dog godt fat i de danske webshops også, og i år er rigtig mange med på bølgen og sætter deres varer markant ned enten kun om fredagen, i dagene omkring Black Friday eller hele weekenden.

 

Fashionteam.dk

Her hos Fashionteam.dk holder er det første gang vi holder Black Friday. Du kan købe vores populære tørklæder til vinter med 25% rabat. Klik her for at kigge nærmere.

 

Udgivet i Tørklæder