Jul i Fashionteam.dk

I Fashionteam.dk er julen begyndt

Fashionteam.dk er helt sikkert et besøg værd, når julegaven skal findes til den du har kær, eller måske bare til en god ven. Vi har nedsat prisen på udvalgte takser, halskæder og armbånd – det som mange piger ønsker sig til jul.

Et sikkert hit under juletræet er disse populære tasker – prisen er nedsat med 25% resten af 2015. Den første er en smart taske med lang skulderrem. Tasken på det andet billede er en lidt mere eksklusiv taske. Klik på billederne for at se mere om taskerne.

3023 3024a

Skal julegaven være noget mere feminint, er vores bud på en god julegave disse halskæder eller armbånd. Den første halskæde har vi tidligere haft med i et indlæg her på bloggen – fra i sommer da vi var på stranden for at tage billeder. Hvem vil ikke blive glad for disse halskæder til jul. Halskæden på det andet billede er vores mest solgte. Halskæderne er også nedsat med 25%. Klik på billederne for at se mere.

2031c 2041

Måske skal det også være vores populære armbånd, som skal ligge under juletræet. Det sorte armbånd har vi allerede fået genleveret 3 gange. Begge armbånd kan købes med 25% rabat i hele december måned. Klik på billederne for ar se mere.

2110a 2120b

Køber du dine julegaver på Fashionteam.dk og gerne vil have dem pakket ind i julepapir, kan du blot sende os en mail eller skrive en besked fra vores facebookside facebook.com/Fashionteam.dk

Herfra skal lyde et ønske om en god jul fra alle os her på Fashionteam.dk.

 

Udgivet i Fashionteam.dk