Lette tørklæder til den danske sommer.

Den danske sommer byder på sol, regn, gråvejr og blæst. Vi synes vores nye tørklæder tager sig godt i uanset hvordan vejret bliver her til sommer.

Vi tog til stranden og fik taget nogle gode billeder hvor tørklæderne bliver vist på flotteste vis i blæsten. Dette tørklæde, som er af viskose og i flotte klare farver, er let og behageligt at have på. Klik her for at komme til tørklædet i webshoppen.

20160515_12

Et andet tørklæde, som er en af vores nye tørklæder, er allerede godt efterspurgt i vores webshop. Dejligt blødt og let. Halvt silke og halvt viskose. Det fine mønster og de sarte farver passer sikkert til de fleste sommeroutfits. Bemærk de ultratynde frynser. Klik her for at komme til tørklædet i webshoppen.

20160515_04

I Fashionteam.dk håber vi på at den danske sommer byder på mange varme sommerdage.

Er du ikke til silke eller viskose har vi fået genleveret vores seneste tørklæder i ren bomuld. Farverne er klart blåt og rødt samt sarte farver som orange og lyserød.

Vi gør meget ud af at finde de rigtige tørklæder til den rigtige pris. Tørklæderne bliver produceret i Indien. I samarbejde med Webscarf har vi oparbejdet et samarbejde med en indisk producent, som lytter til vores ønsker og løbende orienterer os om de nyeste mønstre.

Alle tørklæder er af mærket Webscarf. Webscarf-tørklæder sælges i Danmark kun her hos Fashionteam.dk.

 

Udgivet i Tørklæder