Nye tørklæder – endelig

Nye tørklæder – endelig

I vores sidste indlæg omtalte og viste vi nogle billeder af vore nye tørklæder, men de var i produktion. Med lidt forsinkelse er tørklæderne endelig i hus. Tørklæderne lever helt op til vores forventninger.

Sidst i januar måned skrev vi på vores facebookside, at vi bad om Jeres meninger om nogle af de nye tørklæder. Jeres tilbagemeldinger har helt klart haft indflydelse på vores valg af nye tørklæder til shoppen. Her er tørklæderne så, og der er lidt flere at vælge imellem.

For første gang har vi et tørklæde som er lavet af ren silke – tyndt og blødt i vores webshop. Klik her for at vide mere om tørklædet.

4384a

Er du ikke til så klare farver her til sommer, er vi sikker på at et af de andre nye tørklæder vil falde i din smag. Det er tørklæder som er lavet af 50 % silke og 50 % viskose i off-white med forskellige mønstre og farvespil.

4380a 4379 4382a

Tynde og bløde tørklæder, som du kan bruge til dit sommertøj. Klik her for at se mere.

Tørklæder bruges ikke kun til at holde halsen varmt, men også til at pifte dit outfit op. På kolde sommeraftener er tørklæder næsten uundværlig.

Flere af vores tørklæder fra sidste forår har vi fået leveret igen, og du får dem selvfølgelig til samme pris. Vi lytter meget til vores kunder – har du et ønske til et tørklæde, vil vi selvfølgelig prøve at opfylde dit ønske.

Udgivet i Tørklæder