Smarte tørklæder på vej til Fashionteam.dk

Produktionen af nye, smarte tørklæder til Fashionteam.dk er igang

Imens vi spændt venter på vores nye tørklæder til foråret har vi bedt vores leverandør fotografere tørklæderne under produktionen. Billederne er taget i produktionen i Indien. Vi forventer os meget af vores nye leverandør. Smart design og farver som kendetegner de nyeste trends.

img1

Tørklæderne bliver lavet af bomuld, og med næste levering kommer der et tørklæde i silke. Det er både friske klare farver og lyse tørklæder i sommerfarver. De nye tørklæder har et bredt udvalg mønstre. Der er helt sikkert mindst et der passer til din forårsgarderobe.

Sidst i januar måned bragte vi et opslag på vores facebookside, hvor vi bad om Jeres meninger om nogle af de nye tørklæder. Jeres tilbagemeldinger har helt klart haft indflydelse på vores valg af nye tørklæder til shoppen.

Vi forventer at have de nye tørklæder klar i shoppen i begyndelsen af april. Indtil de nye tørklæder er klar i shoppen kan I klikke her for at se de tørklæder der allerede kan købes i shoppen.

Flere af vores tørklæderne fra sidste forår har vi fået leveret igen, og selvfølgelig til samme pris. Vi lytter meget til vores kunder – har du et ønske til et tørklæde vil vi selvfølgelig prøve at opfylde dit ønske.

Udgivet i Tørklæder