Tørklæder i blæst, sol og gråvejr

Den danske sommer som vi kender bedst.

I søgen på at finde de rigtige tørklæder til forår og sommer 2017 er vi blevet inspireret af hvad der vises og bliver skrevet om i modeverdenen.

I et kendt modeblad for damer fandt vi disse tekster:

Væk med pastellerne, og ind med de mættede farver – det er overskriften næste sommer. Nu er det ikke længere kun de douce toner, vi skal gå efter til sommergarderoben, nu skal der rent faktisk knald på farverne. Det er dejligt at se, at designerne er blevet lidt mere vovede og er brudt ud af komfortzonen, hvor de mere sikre farvevalg har været i fokus. Både enkelte strejf af en farve er repræsenteret, og også decideret helfarvede elementer.

Lyserød versus rød

Der blev præsenteret masser af lyserøde og røde toner på catwalken denne modeuge – og også i selskab med hinanden. En rigtig fin farvekombination, som der forventes sig meget mere af, når sommeren melder sig. Det kan måske virke lidt vovet, men det fungerer faktisk, og med lidt mod så tror vi på det. Heldigvis kan det gøres mere dæmpet end det, vi netop har set under modeugen, klik her og se vores nyheder i tørklæder.
nadja_4

nadja_10

Et strejf af gul

De gule toner så vi masser fortolkninger af, men mest som splash i kombination med andre, mere dæmpede toner. Farveskalaen strakte sig lige fra den pastelagtige gule til den mere karryfarvede. En dejlig forfriskning, når vi taler nye sommerfarver. Det gule strejf kom både i form af det enkle og lidt fra herregarderoben, men også mere romantiske og feminine styles så dagens lys.
nadja_11

Blåtoner

Designerne var mere end glade for diverse blåtoner, da de præsenterede os for deres sommerkollektioner – og det var lige fra den helt lyseblå, koboltblå til den meget mørke navy. Særligt den douce blåtone i midten af skalaen var stærkt repræsenteret, og den kom i alverdens silhuetter, hvor både det maskuline, romantiske og stilrene snit spillede ind.
nadja_15

Sommerhvid

Den hvide farve er altid en sikker vinder, når sommeren melder sig, og 2017 er ingen undtagelse. Silhuetten blev præsenteret mere skarp, men også lidt oversized i nogle tilfælde, og det modsatte i andre. Også de maskuline elementer var repræsenteret, hvor særligt slids i buksebenene var en af de helt store tendenser blandt designerne, og så var der de mere feminine elementer, som en stærk pendant hertil. Alt i alt må vi konstatere, at hvid holder, og at der endnu en gang kommer masser af fine fortolkninger i 2017.
nadja_14
Vi synes at vores nye tørklæder som vi har valgt til forår og sommer rammer plet og passer til alt slags vejr. Det er lette sommertørklæder i fine sarte farver til en lun sommerdag. Der er tørklæder i ren bomuld i klare farver som passer til alt slags vejr. I denne sæson har vi også fine kvadratiske tørklæder med fine tynde frynser.
Natalia får det bedste frem af tørklæderne på en lidt kølig forårsdag.
Udgivet i Tørklæder